Hitsi syyskuu on jo ja ei kukaan ole ehtinyt päivitellä meidän kuulumisia tänne blogiin..laiskoja koiria mulla. No ei meille paljon erikoista kuulukaan...Manun kanssa oltiin sunnnuntaina siis Porvoossa koiranäyttelyssä ja sieltä poika sai sinisen nauhan eli EH:N. Arvostelu oli ihan hyvä...tuomarina oli ruotsalainen nainen..nimeä en juuri nyt saa päähäni. Kaikinpuolin tykkäsi koirasta mutta MASSAA saisi tulla ja PALJON enemmän. On se ihme kun ei se poika tosta kasva ja rotevoidu. Täytyy vaan alkaa syöttämään sille ihan sitä itteään eli ihraa jospa se siitä sitten alkaisi lihomaan....ja siten myös vetämään jotain auton rengasta perässä että lihakset kasvaisivat.

Koirien kanssa lenkkeily on ollut taas semmoista auton perässä juoksuttamista..toi mun polvi ei vaan parane millään. Ja ortopedilta ei aikaa tunnu tulevan...jonain päivinä se on parempi mutta sitten taas kuuluu niks naks ja se on siinä..polvi meinaa pettää alta ja taas luukaataan vanhaan malliin. Ja tietysti kun yksi paikka reistaa niin alkaa muukin kroppa oireilemaan..selkä tuntuu aika "makealta"..eli ristiselkä on tosi kipeä.

Tilasin Manulle ajan lonkka/kyynerkuvauksiin...saatiin aika syyskuun lopulle...katotaan mitä sieltä tulee...Pavellahan oli parhaat mahdolliset tulokset vaikka luulin aina että ööööö luokan poika se on. No Manulla voipi olla sitten ihan eri asia...mutta katotaan sitten kun sinne kuvauskiin mennään. Eihän tässä kukaan mitään jalostuskoiraa ole tekemässä..kunhan nyt vaan terveenä pysyy.