Pave on jossain onnistunut pistämään yhden kynnen varpaastaan liian lyhyeksi ja on nyt pikkasen toipilaana. Pari päivää on mennyt kun on vaan makaillut eikä ole hirveän innoissaan ollut lähdössä lenkille. Luulin ensin että tiistaina oli ottanut juoksuspurtteja vähän turhankin kovasti, ja oli siitä vaan niin väsynyt kun makasi sinä iltana ja eilen jotenkin väsyneen ja alakuloisen oloisena. Mutta kun eilen illalla yritin pestä sitä iltalenkin jälkeen pikkasen jaloista ja mahan alta, oli se kun mikäkin hyppyheikki ja ärripurri. Aloinkin koittelee sen jalkoja ja huomasin että oikeesta etukäpälästä oli yksi kynsi pois. Tai ainakin tosi lyhyt kun ei erottunut karvojen seassa. Poika kun ei oikein antanut koskea käpälään ja tieten tahtoen en viitsinyt kättäni sille syöttää. Kuumalta tuntui eilen jalka mutta tänään oli normaali. Nuolee tietysti kovasti, eläinlääkäri suosittelikin että voisi olla paikallaan antibioottikuuri kun kuitenkin menee likaa varpaaseen.

Eli taas kerran ollaan lääkekuurille ja kaikella konstilla yritetään saada se tabletti pari kertaa päivässä alas. Piti vartavasten lähteä hakemaan kaupasta lihapullia että niiden sisällä saan EHKÄ annettua. Toivotaan että käpälä paranee, tänään iltalenkillä ei kyllä aristellut mitenkään mutta enpä mä viitsinyt kauhean pitkää matkaa kävelyttää koiraa. Mentiin mettässä sammalpolkuja pitkin et ois pehmeä alusta.

Huonopuoli tossa kynsi jutussa on kun nyt Pave ei anna leikata mistään jaloista kynsiä lyhyemmäksi, ja olisi taas paikallaan pikkasen napsia niitä. Ei tässä kauaa ole kun niitä leikkasin, eikä ne rapise lattiaa vasten ym. mut voisi niitä vähän siistiä. Katotaa jos joutuu vielä menemään näyttämään jalkaa eläinlääkärille niin saapi rauhoittaa pojan jotta saadaan kynnet kunnolla huollettua. Ja heti kun mä ehdin, on se kesän ensimmäinen pesu tiedossa tuolla joella tolla haisevalla koiruudella. Shamppoot on jo varattu ja pesusieniä ostettu. Kunhan vesi vähän vielä lämpenee et tarkenee meikäläinenkin mennä kahlaamaan sinne.

Puutarhalla on onneksi alkanut jo vähän kiireemmät ajat. Äitienpäiväkukkia on mennyt mukavasti kaupaksi, mutta ehtisi sitä enemmänkin myydä. Toivotaan että loppuviikko olisi tosi kiireinen. Tein Puutarhalle ihan omat kotisivut, kun tuntuu että kaikilla "kilpailevilla" puutarhoillakin on omat, joten jos ketään kiinnostaa voi mennä tutustumaan sivuihin osoitteessa: www.sadunpuutarha.webs.com

Eli nyt on kahdet sivut mitä pitäisi päivittää ja ehtiä kirjoittelemaan blogia. Tästä johtuen voipi olla välillä pieniä taukoja kun ehdin tänne sivuille mitään kirjoitella, ja ei tässä elämässä nyt kauhiasti kerkeä mitään tapahtumaan kun tuolla kasvihuoneilla menee tuo aika mukavasti. Onneksi laitoin aukioloajat tuntia lyhyemmiksi kuin viime kesänä, niin arkisin kuin lauantaina ja sunnuntaina. Ennen olimme arkisin 8-20 joten työtunteja tuli ihan riittävästi joten nyt kun saan laitettua ovet kiinni jo klo 19, tuntuu että päivä on tosi lyhyt. Ehtii vielä hauvelin kanssa ihmisten aikaan iltalenkille.

Toivottavasti tuo Pave tuosta piristyy kun alkaa lääke vaikuttamaan ja jalka paranemaan, niin päästään tekemään vähän pidempiä reissuja tuolla metikössä. Vaikka tässä omassa pihapiirissäkin näkee noita luonnon eläimiä: yksi pupujussi on kotiutunut pihallemme lopullisesti. Juoksentelee ympäriinsä ympäri taloa, aina näkyy pitkät korvat jostain nurkan takaa....

 

Kissat ovat muuttaneet kasvihuoneelle lopullisesti. Ovat innokkaita kukkien esittelijöitä ihan harmiksi asti. Aina ovat pyörimässä jaloissa ja ottavat joka asiakkaan maukuen vastaan. Tässä kuvassa Vihtori ja Rosma tajusivat että tuo meikäläisen aitarakennelma onkin kiva kiipeilypaikka ja välillä pitää työn lomassa leikkiä kaksintaistelua orrella. 

1241726120_img-d41d8cd98f00b204e9800998e