Tänään kotipihalla otettuja kuvia....ensin mannekiinina Pave...huomenna laitetaan sitten velipojan kuvia. Jos kauhistelette tuota Paven turkin kuntoa voin kertoa että tänä iltana tuli harjattua molemmat pojat...nyt on turkista takut selvitty ja irtokarvat poissa...menihän tuokin homma ihan kuntoilusta...hiki tuli niin mulle kuin koirille...rankkaa hommaa...etenkin pojille kun pitää syödä kilo namuja per kuono sillä muutenhan tosta hommasta ei tule mitään...

 

Tässä Paven horoskooppi:

Kauris

Aivan kuten kaurisihmiset, kauriskoiratkin törmäävät elämän vaikeuksiin suoraa päätä. Esteitten läpi pusketaan miettimättä miten niitä voisi väistää. Tämä voi olla sekä voima että heikkous. Tästä rämäpää asenteesta huolimatta Kauris pysyy tyynenä vaikeissa tilanteissa. Siitä johtuu sen maine tunteettomana ja laskelmoivana olentona. Älä kuitenkaan anna jymäyttää itseäsi. Sisällä sykkii kultainen sydän. Kauriskoirat ovat usein heikkona hoitoloihin, ja hemmottelemalla niitä voitat niitten ihailun. Jos vaikka joskus rusettikin..?

  • Sopiva koirakaveri: Neitsyt (koirakaverien horoskoopit tutkintaan..)
  • Sopivat omistajat: Jousimies, vaikka kaikki muutkin huomaavaiset ihmiset kelpaavat (no tyytyminen on minuun mutta onneksi taloudessa on muitakin joita Pave käyttää hyväkseen saadakseen noita "hoitoja", sekä tietysti kaikki vieraat ja ystävät...
  • Mieliväri: tummanvihreä, punainen, harmaa, ruskea ja musta (taitaa löytyä pannoissa kaikkia muita värejä kuin punainen...sispä sellainen on vielä hommattava..)
  • Onnennumero: 12 (ilmankos Paven pentueessa oli 12 vauvaa...)
  • Lempiruoka: kana (muista poistaa luut) ja usein myös vihannekset. (no kanaa menee meidän taloudessa...vihannekset ovat kyllä aika YÖK juttu...)
  • Kamalinta: televisio, koiravarmat jääkaapin ovet. joo en saa katsoa olohuoneessa telkkaria...se nojatuolihan on vain Paven hierojaa varten joten takapuoli syliin ja alas toimia "hierontatuoli"...jääkaapit saavat olla onneksi rauhassa eli kaiketi ne ovet ovat lujasti kiinni...arkkupakastimen edessä seisotaan kauankin ja toivotaan että se avautuisi itsestään ja luu hyppäisi sieltä suuhun...
  • Kivaa: seikkailun onnellinen loppu noita onnellisia loppuja kun on Paven mielestä niin paljon..elämä on yhtä seikkailua...siis ainakin sellaisia mistä pitää saada palkaksi namu: tultiin maantien yli, mentiin maantien yli, mentiin tiensivussa nätisti, tultiin sillan yli, teki kakat, teki pissat, hyppäsi autoon, hyppäsi autosta ulos, ei syönyt naapurin emäntää, ei syönyt naapurin isäntää...jne.)
  • Ominaisuudet:
  • jekkumieli,tulee monastikin esille: varastaa hattuja, lapasia ym., mutta ei ymmärrä sitten taas jos toinen tekee sille jekkuja..heti ollaan nilkasta puremassa.. 
  • rämäpää,tuntuu olevan myös: juostaan täysillä ilman huolen päivää vaikka seinään päin (ja se seinä on yleensä minä)..koiramaailman Duudson:)))
  • piiloujous, piiloujous tulee esiin esittämällä rohkeampaa kuin on..jokaiselle pitää rähistä lenkillä ihan varmuuden vuoksi ettei vaan kukaan pääse lähelle, ujostelee myös koirakavereitaan kun ei ole vähään aikaan tavannut...
  • uskollisuus ..yksin ei ketään jätetä jälkeen vaan uskollisesti pysytään rinnalla...lenkillä pysytään sen viimeisenä tulevan matkassa...oma perhe on se ykkönen...vieraat on ihan mukavia etenkin jos tuovat piimäkakkua tuliaisiksi....uskollisuus myös omaa pakettiautoa kohtaan on valtaisia...juostaan vaikka sata kilometriä auton perässä mutta siitä ei luovuta.

Lähde: Eve Devereaux "Helli Hauvaasi" suom. Uma Aaltonen