Vihdoinkin alkoi viljanpuinti ja sitä taas riittää...ilmat ovat suosineet ainakin tähän asti mutta ensi viikolle lupasi jo hiukan sadetta....toivotaan että saadaan kaikki hyvissä ajoin korjattua ja ei vielä ne normi syyskelit tulisi päälle...koirat joutuvat olemaan aika paljon tarhassa...siis Manu ja Jäpä mutta yritetään aina välillä ottaa ne mukaan peltokeikoille kun ajellaan autolla et pääsevät edes vähän lenkkeilemään. Tässä oltiin Jäpän kanssa katsomassa kun miehet puivat vehnää.

j%C3%A4p%C3%A4%20puintia.jpg

Isoja poikia laiskottaa...Pave alkaa olla jo vanha mies...se makailee tosi paljon ja kuorsaa aina missä sattuu...kuivurilla se käy joka päivä katsomassa missä mennään ja kovasti osallistuu hommiin. Manu seuraa mua joka paikkaan jos vaan on vapaana....pitää aina katsoa tarkaan kun peruutan traktoria ettei se vaan pyöri siellä jossain kärryn takana...jostain kumman syystä se tietää koska minä tulen traktorilla pellolta...kaiketi se tunnistaa ajotyylistä.

pojat%20isot.jpg

Ja sitten ne tipuset...vai jokos kohta voi sanoa kanaset...ne kasvaa ihan kauheeta vauhtia...ja ovat valtaneet nyt myös Matti-pupun osakkeen...aina välillä ne ovat yhdessä kolmestaan ulkona ja pääsevät käymään toisillaan kylässä....täytyyhän niiden tottua toistensa seuraan jos meinaavat talvella asustaa samassa häkissä.

tipu%20ja%20matti.jpg

Matti on pulassa kun kanat kävelee sen päältä...osaa se lähteä karkuun jos ei tykkää liian tuttavallisesta kaveruudesta...kivasti ne kuiteskin tulevat toimeen ja jos vaan väliseinä on auki ne kaikki makaavat tuolla Matin pesässä.

tipu%20ja%20matti2.jpg