on taas alkanut meillä pojilla....eli hukkakauran etsiminen. Tänään oli vaan TOSI kuuma joten ei käyty onneksi kuin yksi pelto läpi heti aamutuimaan...no pinta-alaa sillä lohkolla oli yli 6 hehtaaria joten oli siinäkin tallaamista niiden inhottavien purioiden eli paarmojen seassa. Onneksi päästiin tuon homman jälkeen heti uimaan...se piristi ihanasti meitä molempia poikia.

Hei mullakin pitäisi olla omat kiikarit...  

Pave tutkii todella huolellisesti ettei niitä kauroja ole hukkunut tänne...Ai eikö ne olekkaan kadonneet...mitä ihmeen hukkakauroja? 

Toi Pave-veikka on vähän pöpi...eikö se nyt muista viime kesästä kun se oli harvasa päivä etsimässä niitä pahoja kauroja...ne pitää heti kitkeä pois kun niitä löytää...muttei täällä nyt mitään näy vaikka kuinka tähyää...mutta hei mitäs tuolla on?

Heppoja!! Täällä korvessa! Pakko mennä moikkaamaan! Terve!

Ja taas jatketaan matkaa...huomenna taidetaan jäädä kotiin. On luvattu 35 astetta lämmintä ja se taitaa olla jo ihan liikaa meille...tänään maattiinkin päivällä viileässä varastossa... sementtilattialla oli tosi vilpoinen loikoilla...meillä onkin nyt kivaa kesälukemista kun saatiin vihdoin se Ronjan ikioma kirja postissa. Siinä on kivoja juttuja ja valokuvia...päivä menee mukavasti kun selaillaan sitä....Ai niin, se serkkupoika Putte tulee taas huomenna hoitoon....