No niinhän siinä kävi ettei tuo Paven jalka oikein tunnu paranevan. Eläinlääkärille on nyt sitten huomenna tiistaina aika klo 10.15. Lekuri kehotti tulemaan näyttämään jospa sinne varpaaseen olisi jäänyt jonkinmoinen kynnen tynkä, joka kuulemma aiheuttaa sen et paranee huonosti ja on kipeä. No saapi nähdä mitä sieltä löytyy. Taas pitää poika varmaan rauhoittaa, ei se anna muuten tutkia. Olisikohan se sen viides nukutuspiikki sen reilun kahden vuoden iän aikana. Kyllä se varmaan antaisi jotenkin kattoa varvasta, mutta jos sitä alkaa lekuri kaivelemaan niin parasta on tietysti että Pave on unten mailla. Kerrotaan tästä reissusta huomenna paremmin.

Viikonloppuna meni aika tuolla puutarhalla äitienpäiväkukkia myydessä. Ihan mukavasti kävi porukkaa, mutta olisi sitä ehtinyt useammallekin myydä. Siskon kanssa pärjättiin kahdestaan, ehdittiin sentään juomaan parit kahvitkin. Se on hyvä konsti jos haluaa että tulee asiakkaita: kaada kahvi kuppiin niin johan pörähtää auto pihaan.

Tänään kuulin ensimmäiset ukkosen jyrähdyksetkin. Aamulla oli tosi kylmä ja kolkko ilma, mutta päivällä yhtäkkiä alkoi aurinko paistaa ja ilma lämpeni kun silmissä. Mua kävi tervehtimässä Sanna koiriensa Terin ja Bellan kanssa. Pave oli miesten kanssa peltohommissa joten nyt eivät kaverit tavanneet toisiaan. Teri tosin olisi mielellään syönyt kissat suihinsa tai ainakin antanut niille kyytiä.

Ai niin, ja näinhän mä tänään ihmeellisen näyn. Ihana bambi eli peura juoksenteli ihan kasvihuoneen lähistöllä ja seisoskeli metsän reunassa ihmetellen maisemia. Suloinen otus. Ja toiset metsästävät niitä. Toivotaan ettei jää auton alle kun puikkelehtii tuolla maantien yli pellolta toiselle.

Huomenna mun täytyy ensi töikseni stailata toi Pave eläinlääkäriä varten. Pitää harjata se kunnolla että lähtee irtokarvat pois ja suurimmat savikokkareet kun taas tänään oli peuhanut tuolla pellolla kurassa. Lekuri vielä kattoo et mikä ihmeen otus se on kun on niin surkean näkönen. Onneksi tuo eläinlääkäri on tosi mukava naisihmeinen, Anna-Maija. Hän se jaksaa aina vastata mun kysymyksiin ja neuvoa vaikka puhelimessa jos on jotain huolia. Pave on ihan otettu kun sitä kaikki naiset siellä paijailee ja tuo Anna-Maija pussailee sitä suulle. Toivotaan vaan että Pave osaa olla vieraskorea eikä ala isottelemaan siellä muille koirille. Jospa siellä ei sattuisi olemaan muita uroksia samaan aikaan paikalla. Mutta huomiseen....

Pave on ollut aina sellainen ojan pohjia menevää sorttia. Tämä kuva on viime kevään otettu, siinä sitä maataan aitan portailla nenä savessa ja kurassa pikkasen muualtakin...

1242066971_img-d41d8cd98f00b204e9800998e