Taas kun tuli iltalenkille lähdön aika, satoi vettä. Tosi kivaa kävellä tuolla märässä ja pimeässä, autoja tulee vastaan jatkuvasti ja monikaan ei ohita meitä turvallisen matkan päästä. Onneksi Pave pysyy hyvin tienreunassa vaikka meneekin edellä minua. Muistutan kyllä aina kun auto tulee vastaan että "Pysy tien sivussa". Jotain on sentään oppinut. Tänään oli aikomus mennä koiratarhaan kun olin asioilla kaupungilla mutta tarha oli typötyhjä kun huono ilma oli karkoittanut kaikki "citykoirat". Mennään sitten joku toinen päivä.

Tänään sain ostettua vihdoinkin uudet talvilenkkarit. Entiset olivat jo ilmastointiteipillä korjatut! Etsin joka paikasta mutta meikäläisellä on jotenkin oudot jalat ettei tunnu mitkään kengät hyviltä. No loppujen lopuksi ostin intersportista sadan euron kengät. Tuntuivat tosi mukavilta jaloissa mutta kun kävin testaamassa niitä tuossa äsken niin eikös jo tullut yksi rakko pikkuvarpaaseen. Toivottavasti ne mukautuvat ajan myötä etteivät olleet jälleen yksi turha ostos. Kesällä ostetut lenkkarit joutivat myös yhden koekäytön jälkeen odottamaan sopivampia jalkoja....

Laitanpas muutaman kuvan kesältä piristämään näin synkkänä iltana. Näette vähän millaisessa ympäristössä Pave asustelee.

Tässä meidän talo ja jos tarkkaan katsoo myös Pave istuskelee pihalla.

Pavelle ostettiin kesällä tarha jossa se viihtyy ihan hyvin. Kokoa on 4mx6m. Ihan sopivan kokoinen yksiö löhöillä isojen lehmuksien alla kuumana kesäpäivänä.

Tässä on käymässä Heinolan "serkku" Rita vierailulla. Rita on keskikokoinen snautseri. Meno oli kovaa ja välillä piti ottaa vähän juomista että jaksoi taas peuhata. Hyvin tulivat toimeen vaikka tapasivat ekaa kertaa.