Aamulla käytiin Paven kanssa näyttämässä sitä kynnetöntä varvasta eläinlääkärille. Onneksi oli lähtenyt siististi pois eikä ollut jäänyt mitään epämääräisiä paloja sinne. Tulehtunut oli aika pahasti, ja saatiinkin aika annos antibioottia ja sen lisäksi kipulääkettä. Rauhoituspiikin Pave antoi pistää hyvin, ei tuntenut mitään. Ja oli ihan innoissaan nähdessään tutun lääkärin. Eli hyvin osasi käyttäytyä. Eläinhoitaja leikkasi myös Paven kynnet samalla vaikkeivat olleet mitenkään liian pitkiksi päässeet. Olisipa se aina noin helppoa tuo leikkaaminen kuten tänään.

Rauhoituspiikin jälkeen meni tovi että poika oli siinä kunnossa että sain sen raahattua autolle. Onneksi oli meikäläisessä voimaa sen verran että jaksoin nostaa sen auton taakse. Eihän tuo karvaturri paina kun 60 kiloa eli kyllä minun kokoinen riski nainen pitää se jaksaa nostaa....

Lopun päivää koira maikailikin tuolla autossa. Ei vaan suostunut tulemaan alas, joten peittelin sen sinne ja annoin maata rauhassa. Kuorsasi siellä tyytyväisenä. Iltapäivällä alkoi jo pikkasen virkoamaan ja siirtyi kuistille maate, sieltä sisätiloihin ja olohuoneeseen.

Illalla lähdettiin tekemään pieni pissilenkki metsään ja kyllä sitä pissiä tulikin joka puun juurelle; mikäs ihme se kun kokopäivän oli pidätellyt. Ruoka maistui hyvin, koko annos meni mahaan. Kipulääkkeen annoin sille, huomenna annan vasta ekat 3 tablettia antibioottia. Eli ÿhteensä 8 tablettia päivässä pitäisi saada huijatuksi jotenkin ton Paven ottamaan. Siinä onkin miettimistä mihin niitä tabuja piilottelee...Toivotaan vaan että sen maha ei mee kauheen sekaisin noista lääkkeistä niin kuin yleensä.

Tässä kuva potilaasta:

1242153528_img-d41d8cd98f00b204e9800998e