No niin, nyt on sitten tuo pikkuveikka käytetty eläinlääkärillä. Mitään extra pahaa ei sen jaloista löytynyt, vaikkei sitä  tällä kertaa vielä kuvattukkaan. Vasempi etujalka oli tuo luukkauksen alkuperä ja lähinnä kyynerpäässä tuntui kipua. Voipi olla vain kasvukipuja tai sitten jotain ihan muuta. Nyt on ensin poika parinviikon ajan kipulääkekuurilla ja ruuan sekaan lisätään jotain ihmeainetta, joka tekee nivelille ym. hyvää....Ja lenkkeily kielto tuli siihen asti kunnes luukkaminen on kokonaan pois. Pihalla saapi vain temmeltää tuon isoveikan kanssa, mutta siinäkin pitää jonkinmoinen riehumisraja olla.

Lääkärireissu meni ihan hyvin, laitoin tuon Manun ekan kerran tonne auton taakse matkustamaan, Pave jäi tällä kertaa kotiin ruikuttamaan...Hyvin tykkäsi koira olla tuolla auton perällä, näki ikkunoista maailmaa paremmin kuin takapenkillä ollessa. Vastaanotolle meni ihan kiltisti, mutta kun ne lattiat on siellä aina vaan pahuksen liukkaat...Eläinlääkäri Anna-Maijan antoi hyvin tutkia, ja vaakallekin poika saatiin. Arvatkaapas paljon tuo pitkäkinttu painoi? 31 kiloa!!!! En olisi ikinä uskonut että se voi niin paljon painaa, on nimittäin niin laihan ja kurjan näköinen. Taitaa olla lihasta koko jäbä... Kipulääkettä sai siellä yhden piikin verran, ja huomenna aloitetaan vasta tablettien anto. Äsken sai ekan annoksen sitä "ihmelitkua" jonka sekoitin sen sapuskan sekaan. Onneksi ei huomanut mitään lääkkeen makua siinä vaan söi hyvällä ruokahalulla koko aterian.

Koirien nappulasäkitkin alkavat uhkaavasti tyhjentyä, ja niitä pitäisi mennä ostamaan lisää. Aatoksissa oli että olisin lähtenyt tässä iltapäivällä tonne kaupungille, mutta keli on aika kehno. Välillä tulee vettä, räntää ja lunta sekä tuuli on aika myrskyisää, joten voipi olla että jätetään tuo meno vaikka huomiseksi. Pakko olisi kyllä mennä kattomaan itelle jonkinmoista talvitakkia, kun huomasin että eipä mulla taida oikein olla kunnon toppatakkia millä tarkenisi ja kehtaisi tuolla kylällä liikkua. Ja muutenkin voisi tota vaatevarastoa pikkasen uudistaa, tuntuu että on nuo vaatteet kutistuneet jotenkin ihmeesti tuolla kaapissa. Hhmmm!!!

 

Siis mähän en lähde sinne lääkäriin, se pistää mua kuiteskin.....