Eilen vihdoin ja viimein saatiin vierailulle koiruudet Teri ja Bella ja tietenkin heidän emäntänsä Sanna. Niin ihmeissämme ja iloissamme oltiin koko porukka tapaamisesta etten muistanut ottaa kuvan kuvaa koko aikana. Pöhkö ja muistamaton ihminen olen! No ei se "kuvattomuus" yhtään tuota koirien riemua vähentänyt. Pave oli onnensa kukkuloilla Ja Manu pienen alku vierastamisensa jälkeen tykästyi ehkä enemmän tuohon Bellaan, taisi olla hiukan rauhallisempaa sorttia kuin tuo Teri. Isot koirat juoksentelivät tuolla metsässä innokkaasti ja pihalla sai Manukin sitten leikkikavereita.

Kasvimaalla käytiin porukalla etsimässä kesäkurpitsoja, ihme että mitään löydettiin sieltä rikkapesästä. Pavesta huomasi kuinka se suojeli Manua ja seuraili sitä että missä poika on. Tuli hakemaan sitä sinne kasvimaallekin aitan edestä ja tuntui viestittävän kuonon tökkimisellä, että tule vaan minä pidän sinusta hyvää huolta, ei tarvitse pelätä....Hellyyttävä parivaljakko. Ja sen verran Manu noista uusista kavereista tykästyi, että olisi mielellään lähtenyt niiden matkaan. Pavella oli houkuttelemista saada velipoika kotipihalle.

Ovat alkaneet nuo koirat muutenkin ihmeen paljon nyhjäämään vierekkäin. Ollaan niin nenät vastakkain ja suputellaan salaisuuksia korvaan. Mitähän nuo pojat suunnittelevat? Eilisten vieraiden lähdön jälkeen Pave sai sitten päiväunien oton jälkeen jonkun "ihme herätyksen" kun se suunnisti samantien kohti naapurin pihaa ja sieltä kohti lauantai-illan vierailu paikkaa. Jäi varmaan se Remu-koira jotenkin vaivaamaan että olisikohan se poju vielä siellä paikalla. Lähdin taas autolla perään (laiska ihminen olen, ei jaksa kävellä edes pientä matkaa naapuriin) ja siellähän se Pave nosteli jalkaa marjapensaisiin (ei kerrota Päiville, hyviä ne marjat ovat). Ihmetteli että äkkiähän sä äkkäsit missä olen. No miten ei voi tajuta kun poika aina karkaa sinnepäin jos on karkaakseen. 

Tänään on sitten se päivä kun Manu lähtee rokotuksiin, eli APUA siis aivan kohta, mehän vielä myöhästytään. Nyt tuli KIIRE! Kirjottelen sitten illalla taas lisää mitä meille kävi siellä.....