No nyt on eläinlääkäri antanut ohjeet siitä mitä Paven mahaongelmien kanssa tehdään. Määräsi nyt ensin sitä maha antibioottia Tylosania jota pitää ottaa yhteensä kuusi tablettia päivässä. Ei auta kun pyöritellä raakoja jauhelihapullia ja niiden kanssa yrittää narrata Pave syömään ne. Ekat kolme sain aamupäivällä hyvin tolla konstilla annetua, mutta lääkepurkkia piti kyllä kaikella konstilla pitää piilossa ettei Pave olisi huomannut mikä on homman nimi..

Ja toinen neuvo oli vaihtaa koiran ruoka toiseen, eli ostin nyt sitten eläinlääkärliltä jotain herkkävatsaisten koirien ruokaa. Ei maksanut kuin reilu 46 euroa 8 kilon säkki. Aika kallista, mutta elämä on....Joopa joo.  Ja kun ei vielä tuntunut oikein maistuvan Pavelle tuo sapuska. Olen kyllä sitä mieltä ettei toi koira niille Vahti & Jahti nappuloille allerginen ole, mut yritetään nyt syöttää tää pikkunen säkki sille et toi sen vatta paranisi.  Riisisörsselin jätän myös nyt pois niin katotaan auttaako pelkkä noiden nappuloiden syönti.

Kaikellehan koirat voi olla allergisia kun lukee noita koirapalstoja. On vehnä-, naudanliha-, riisi-, ym.ym. allergioita. Nyt mä lähden Paven kanssa lenkille niin sittehän nähdään onko lääke vaikuttanut....