Meikäläinen ei lääkärin puheille hyvin äkkiä lähde mutta nyt iski jokin ihme tauti että oli paras mennä näyttäytymään tuolla terveyskeskuksessa. Ja nyt kaduttaa. Olisi pitänyt arvata että ei se touhu siellä miksikään ole muuttunut.

Oireet tässä mun taudissa on seuraavat: Oikean korvan takana on tosi kipeä alue joka on halkaisialtaan noin 5 cm. Keskellä aluetta on yksi kohta vielä kipeämpi, itse epäilisin jonkinmoista sisäistä paisetta. Yäk! Kipu säteilee ohimoon sekä alas kaulaan, päätä ei saa kunnolla käännettyä vasemmalle. Kuume nousi eilen illalla liki 39 asteeseen, aamulla päälle 37.  Jo aikaa tilatessa virkailija tivasi tuhat asiaa ja yritti jospa laittaisin jotain voidetta siihen niin sillä paranisi. Voi pyhä sylvi sentään, en minä sinne lääkäriin ihan tuosta vaan lähde. Meikäläisellä on korkea kipukynnys joten ihan pienestä särystä ei nyt ole kyse. No pitkän jossittelun jälkeen sain ajan sairaanhoitajalla, joka tekisi ensi diagnoosin ja sitten EHKÄ pääsisin lääkärin pakeille.

Siellä sitä istuttiin köhivien kanssasisaruksien kanssa ja odotettiin pääsyä sairaanhoitajan luo, joka sitten ihmetteli mitä hänen pitäisi nyt sitten tehdä. Sanoin että ota nyt jonkinmoinen pikatesti onko tulehdusarvot nousseet ja olihan ne. Mutta hoitajan mielestä ei tarpeeksi, jokin virus aiheutti tuollaiset lukemat. Ja lääkärille olisi vasta iltapäivällä aikaa (nyt kello oli 10). Meikäläinen pisti älämölön että lääkärillehän mä aikaa alunperin olinkin tilannut enkä hoitajalle, täytyykö lähteä yksityiselle lääkärille että saa apua vai miten on? No hoitaja siitä soitti lääkärille ja ylimääräinen aika klo 11 (kannatti motkottaa) ja eikun taas istumaan ja odottamaan.

 
Pääsinkin jo ennen aikaani vastaanotolla (yllättävää) ja nuorehko miespuolinen lääkäri (ihan mukava) ihmetteli mikä kumma tauti minussa voisi olla. Ei ollut korvissa vikaa, eikä missään muuallakaan (mitä nyt synnynäisesti pöpi). Eli kipeää kohtaa ei osattu nyt diagnisoida oikein vaan arvailun varaan jäi onko mahdollisesti tulossa paise, imusolmuke tulehtunut, jokin muu tulehdus (hieno nimi jota en nyt muista) joka voipi levitä vaikka aivoihin. Eikä siis annetta antibioottikuuria kun ei keksitty sairaudelle nimeä. Voi persehen suti, ei voi muuta sanoa. Mitä väliä sillä mikä siellä on tulehtunut, olkoot vaikka hirvikärpäsen pesä mutta kipeä pää on ja olisin toivonut saavani siihen muutakin lääkettä kun buranaa. Sanoin että toivotaan ettei tulehdus leviä aivoihin, kuolevat vielä vähäiset aivosolut mitä siellä päässä enää on. Lääkäri siihen että ihan aiheellinen pelko. Huumorimiehiä sentään... Piru etten mennyt yksityiselle lääkärille. Sieltä olisi kyllä annettu sellaiset tropit että olisi kaikki pöpöt kuolleet. Nyt lääkäri kehoitti menemään viikonloppuna uudelleen päivystysvastaanotolle jos tilani pahenee tai sitten maanantaina taas hänen luokse. Siinähän odottelee, tuonne arvauskeskukseen en mene enää ikinä... 

                             

Ps. Jotain ilon aihettakin tällepäivälle. Posti toi tänään uuden järjestelmäkamerani ja sen käytön opettelussa meneekin varmaan useampi kuvauskerta. Muutamia kuvia sain sillä jo napsittua (ihme) mutta niitä laitetaan tänne sitten joku toinen kerta....