Tänään aamupäivällä olisi ollut Kotkan leoporukan yhteislenkki mutta ei voitu sinne lähteä kun olen vielä flunssassa...enkä halua tartuttaa kehenkään tätä tautia...Olisi ollut kiva mennä mukaan mutta ehkä joskus toiste...ei tätä mun yskimistä kukaan olisi kuunnellut. Pojat eivät tietysti tienneet mitään että olisi ollut mahdollisuus tavata koirakavereita mutta kuitenkin mun omatunto pikkasen soi ja pidettiinkin tänään vähän semmoinen lepyttelypäivä.

Aamupäivällä mentiin veljentytön kanssa viemään koiria tohon pellolle lenkille...siellä oli taas Manun kiva haistella ja maistella hevosenkakkaa...Pavehan on pikkasen fiksumpi poika eikä se tuohon leikkiin ala....Koirat "saivat" vielä  käydä joessa kroolamassa vaikka minun mielestä saisivat nuo uintireissut jo loppua...eiköhän se ole jo aika kylmää tuo vesi...no siellä tuo Manu polskutteli lumpeenlehtien seassa ja Pavekin innostui kahlailemaan rantavedessä...Pellolla oli kivaa juosta ja kilpailla siitä kuka saa pitää kepin. Aikamme kun olimme riehuneet pellolla läksimme kotiin aikomuksena laittaa nuotio pihalle ja paistaa makkaraa...

Ja niinhän me tehtiinkin iltapäivällä...Manu oli ihan ihmeissään mikä "kokko" siinä keskellä pihaa rätisee...raukka ei ole ennen nähnyt moista ihmettä. Ensin oli hieman peloissaan mutta kun huomasi että Pavekaan ei pelkää oli jo ihan reipas poika ja odotteli koska pääsisi makkaran makuun...(vähällä oli etteivät popsineet makkaroita suihinsa ennen paistamista)... ja hyväähän se olikin se paistettu grillimakkara...ainakin 2 kpl meni karvakuonoa kohti (laskematta mitä meiltä ihmisiltä kerjäsivät)...kuinkahan monta makkaraa nuo pojat jaksaisivat syödä jos niiden antaisi itse päättää...varmaan sata.

Otin tänään ton mun järjestelmäkameran taas käyttöön mutta olen käännellyt jostain ihmenappulasta kun tuntuu että kaikki kuvat eivät ole ihan selviä...täytyy varmaan kaivaa vihdoin ja viimein ne ohjekirjaset esille...eihän tässä ole mennyt kuin reilu vuosi kun ton kameran ostin ja käyttöohjeita ei ole ehtinyt vielä lukea. Muutama kuva on ihan hyvä...taisin napsia kuitenkin lähemmäs 400 joten pakkohan niistä jonkun olikin onnistuttava. Tänään jätettiin iltalenkki väliin...pojat saavat olla keskenään tuolla pihalla...eiköhän se Manu ainakin keksi taas jotain puuhaa...viime lauantai-iltanahan se söi sen kuistin harjan....pitäisiköhän mennä katsomaan mitähän se nyt siellä pureskelee?

Otimme pienet juoksu pyrähdykset että mahtuu useampi makkara mahaan....

Manu on näköjään alkanut harrastamaan kreikkalaista kansantanssia...katsokaa vaikka sen takajalkoja....

Pave on haistanut joen toisella puolella jotain ihanaa...olisikohan siellä tyttökoiria...

Jokos lähdetään kotiin paistamaan makkaraa...nälkä kurnii mahassa.

Apua...polttaa, polttaa...ei uskalla mennä lähemmäs.

Montas söit? Ihan varmasti söit useamman makkaran kuin minä....tunnusta!

Ja kaiken kukkuraksi pojat saivat vielä herkkuluut syötäväksi..tässä Pave kyllä pikkasen filmaa kun on syövinään luuta...loppujen lopuksi siinä kävin taas niin että luu meni parempiin suihin eli....

Tämän näköisen pojan suuhunhan se toinenkin luu upposi...ilmankos ei ilta ruoka enää maittanut pikkuveikalle....