Tänään olikin tosi hyvä ulkoiluilma ja lähdettiinkin Paven kanssa eräälle metsätielle lenkkeilemään. Siellä ei olla oltukkaan kun syksyllä viimeeksi. Oli paljon puhdasta lunta ja kaikenmaailman "villi" eläinten jälkiä haisteltavissa. Koira sai juosta omaan tahtiinsa ja nautti silminähden vapaudestaan. Teki valehtelematta kolmen metrin loikan ojan yli mutta sekin jäi liian lyhkäseksi ja laskeutui kuonolleen. Onneksi ei sattunut ja matka jatkui vauhdikkaasti. Lenkin jälkeen maistuikin ruoka ja unikin tuli hyvin äkkiä. Kuoraus kuului yläkertaan asti kun poika veteli hirsiä.

Paven vatsakin on onneksi taas kunnossa. Ollaan pysytty erossa kaikista epämääräisistä namuista ja pysytty noissa tutuissa ja turvalliseksi havaituissa. Ei ole koirastakaan kivaa kun aina on maha ripulilla, tietäähän sen itsekukin kokemuksestaan.

Ollaan nyt syötetty Jahti & Vahti nappuloista tuota extra energiaa, kasvattajan neuvosta. Minusta oli Pavella jotenkin kuivan oloinen turkki ja aattelin että lihasmassaa voisi tulla enemmän ja muutenkin vähän jo rotevammaksi. Aamuisin Pave syö aina nappula aterian ja iltaruokana on sitten tuo riisi/jauhelihapuuro maustettuna valkosipulilla ja vihanneksilla ja öljyllä. Piimää ei kuulemma enään tarvisi antaa noin isolle koiralla mutta olen sitä edelleen aina välillä tarjonnut, ihan senkin takia kun tolla Pavella noita mahavaivoja on ollut. 

Nyt ollaan syöty noita extra energia (ennen kana riisi) nappuloita kohta kuukausi ja huomaa selvästi että turkki kiiltää enemmän ja poika on saanut pikkuisen jo lihaa ympärilleen. Minusta se oli pikkasen llian laiha ennemmin, ehkäpä se ei saanut tarvittavaa määrää ravinteita ruuastaan kun kuitenkin se liikkuu aika paljon päivässä. Herkkuja annetaan maltillisesti, huomenna olisi kyllä aikeissa pitää ulkoilupäivä tuolla joen jäällä ja sen jälkeen olisi tarkoitus paistaa makkaraa nuotiolla. Täytyyhän sitä Paven saada joskus nauttia grillimakkarasta. NAM!!!Kieli ulkona

Toivotaan että aurinko paistaisi että alkaisi saamaan jo väriä tähän kalpeaan kuontaloonn....

Tässä kuivia tältä päivältä:

Heippa, nyt mä lähden!

Mut jos joku näkee et mä oon kakalla....

Mä tuun pois, en mä saa tulemaan kun sä kyttäät siinä...

Ihanaa puhdasta lunta jokapuolella.